Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Gemert loopt uit op OFC, Quick haalt uit

Gemert heeft bij de midweekse speelronde een flinke tik uitgedeeld aan concurrent OFC. Want waar de zwart-witten zegevierden bij Blauw Geel ’38, kwam OFC niet verder dan 1-1 bij HSC’21.

Quick beleefde een mooie avond op Nieuw Hanenburg. EVV werd met een 5-0 nederlaag terug naar Limburg gestuurd.

Gemert leek aanvankelijk een lastige avond tegemoet te gaan, want Blauw Geel ’38 kwam met 2-0 voor via Koen van der Zanden en Van de Nieuwenhof. Een eigen doelpunt, Dylan van Diepen (2x), Willem den Dekker en Ralf Kemper schonken Gemert alsnog een ruime 2-5 zege.

Lang leek het erop dat HSC’21 de volle buit zou pakken tegen OFC. Wessel Witbreuk bracht de ploeg van Daniel Nijhof op 1-0, maar vlak voor tijd maakte Max Veerman uit een strafschop gelijk.

Groene Ster boekte een 2-1 zege op UNA. Serhat Koc scoorde uit een strafschop de 0-1, maar Safouane Ahidar maakte nog voor de pauze gelijk: 1-1. Een schitterende omhaal bezorgde Groene Ster de winst; Bryan Simons was de maker van de 2-1.

OSS’20 won met 3-2 van Unitas. ADO’20 nam de zege mee uit Naaldwijk en won met 0-2 van Westlandia. Danny Lute maakte beide Heemskerkse goals.

DEM won nipt van Dongen met 2-1. De Beverwijkers misten na een kwartier een strafschop. Toch viel kort daarna de 1-0 via Twan Verswijveren. Vlak voor rust maakte Dongen gelijk. In de absolute slotfase van het duel maakte Kaya de 2-1.

Hoogland leed een fikse nederlaag tegen Hollandia, het werd liefst 0-4. En Hercules boekte een zege op JOS/Watergraafsmeer. Het werd 3-0 op sportpark Voordorp.

De uitslagen:

Quick – EVV 5-0
Groene Ster – UNA 2-1
HSC’21 – OFC 1-1
Blauw Geel ’38 – Gemert 2-5
OSS’20 – Unitas 3-2
Westlandia – ADO’20 0-2
DEM – Dongen 2-1
Hoogland – Hollandia 0-4
Hercules – JOS/Watergraafsmeer 3-0