OVERZICHT | TWEEDE DIVISIE: Overwinningen voor HHC Hardenberg, Koninklijke HFC en Rijnsburgse Boys

In de Tweede Divisie stonden op dinsdagavond drie wedstrijden op het programma. HHC Hardenberg boekte een zege op GVVV (3-0), de Koninklijke HFC pakte drie punten op Noordwijk (2-1) en Quick Boys ging onderuit in Rijnsburg (3-0).

HHC Hardenberg – GVVV 3-0
Dat Serge Fatima verdedigend zijn mannetje staat is bekend, maar nu liet hij zich wederom gelden als doelpuntenmaker. In de 66ste minuut wist hij met een kopbal de doelman van de ploeg uit Veenendaal te passeren (1-0). Drie minuten later was het al weer raak in het voordeel van HHC, nu was het Jesper Drost die de 2-0 aan liet tekenen. In de 79ste minuut was het over en uit voor GVVV toen invaller Rick Hemmink goed was voor een fraaie assist op Rob van der Leij die de 3-0 produceerde.

Koninklijke HFC – Noordwijk 2-1
De thuisploeg kwam na 39 minuten spelen aan de leiding tegen Noordwijk. Vanuit een hoekschop kwam de bal bij Castien die de bal terug kon leggen op André Morgan die de bal binnen wist te koppen (1-0). In de 58ste minuut werd de voorsprong verdubbeld en was het wederom Morgan die zijn naam als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier kon laten plaatsen. Dit keer was het een fraaie volley die het net deed bollen (2-0). Na 65 minuten spelen moest de thuisploeg verder met één man minder toen Danny Hols rood kreeg. Dat was extra zuur omdat de speler zijn 150ste wedstrijd speelde voor de Koninklijke HFC. Kort daarna kwam Noordwijk weer terug in de wedstrijd toen Emiel Wendt in de korte hoek de doelman van HFC kon verslaan (2-1).

Rijnsburgse Boys – Quick Boys 3-0
In de 48ste minuut werd de score geopend in het voordeel van Rijnsburgse Boys. Spruijt wist de bal vanuit een hoekschop binnen te koppen (1-0). Acht minuten later was het weer raak toen Ros met zijn hoofd de doelman van de tegenstander wist te passeren (2-0). In de 71ste minuut kwam de 3-0 op het scorebord door Bram de Bruin.