OVERZICHT TWEEDE DIVISIE | TEC komt niet verder dan remise dan tegen Jong FC Volendam

TEC heeft zondag verzuimd een volgende stap richting lijfsbehoud te zetten. De Gelderlanders kwamen voor eigen publiek niet verder dan 2-2 tegen hekkensluiter Jong FC Volendam. Daardoor is het gat met de vijftiende plaats (een P/D-plek) van Excelsior Maassluis één punt.

Halverwege was het 1-1. TEC nam via Adham El Idrissi in de achttiende minuut de leiding, maar via Ezechiel Fiemawhle kwamen de bezoekers ruim tien minuten op gelijke hoogte: 1-1.

In de tweede helft volgde zelfs een Volendamse voorsprong: Diego Gustavo Rodrigues de Lima maakte in de 62e minuut de 1-2. TEC moest in de achtervolging en kwam via Kevin van Kippersluit in de 78e minuut langszij. TEC wilde meer, maar slaagde niet in die opzet.