Overzicht Vierde Divisie | ODIN’59 en GOES boeken zege in A, Swift loopt uit op DHSC

ODIN’59 blijft koploper in de Vierde Divisie A. De ploeg van trainer Richard Plug won thuis van WNC (2-1). De nummer twee GOES pakte drie punten tegen ARC (2-1). In Divisie B verspeelde DHSC punten tegen CSV Apeldoorn (2-2) en won lijstaanvoerder Swift met 0-1 bij Flevo Boys.

Sven Deen opende in de achtste minuut de score in de wedstrijd tussen ODIN’59 tegen WNC (1-0). De tegenstander kwam dertien minuten later weer op gelijke hoogte door Kay van den Boogaard (1-1). De koploper won alsnog door een doelpunt van wederom Sven Deen (2-1). GOES pakte ook de drie punten, maar kwam eerst op achterstand in Zeeland tegen ARC. Door treffers van Mitchell de Nooijer en Renzo Roemeratoe eindigde het duel in 2-1 voor de Zeeuwse vereniging.