Tweede Divisie | De Treffers weet weer wat winnen is

In de Tweede Divisie heeft De Treffers na een reeks van vier wedstrijden zonder zege en met slechts één punt, zaterdagavond weer drie punten kunnen bijschrijven. Op sportpark Zuid werd met 2-0 gewonnen van Kozakken Boys.

Na een openingsfase zonder enig gevaar voor beide doelen was het in de 17e minuut bij de eerste kans direct raak voor de thuisploeg. Bouyaghlafen stuurde Coen Maertzdorf weg, die beheerst raak schoot. Gedurende de rest van de eerste helft bleven de kansen voor De Treffers,  zo werd onder andere een inzet van Maertzdorf van de lijn gehaald. Kozakken Boys kon daar maar weinig tegenover zetten. Ook in het begin van het tweede bedrijf een eenzijdig duel, waarbij De Treffers de score na ruim een uur verdubbelde door een mooi schot van Jordy Thomassen. Na de 2-0 drongen de Werkendammers wat meer aan, met als gevaarlijkste moment een vrije trap van Lars Hutten die doelman Ghijs Schalks prima stopte. Negen minuten voor tijd was de wedstrijd dan toch gespeeld. Invaller Raymond Gyasi schoof de 3-0 binnen op aangeven van Tomassen. De Treffers kreeg nog een paar mooie kansen op de vierde, maar keeper Mike van de Meulenhof voorkwam een grotere nederlaag voor “de boys”.

Door de zege klimt de ploeg van Lee-Roy Echteld naar de derde plaats in de Tweede Divisie.