OVERZICHT Vierde Divisie zondag | Koplopers RKAVV en SV Meerssen pakken drie punten

In de Vierde Divisie A en B wisten beiden lijstaanvoerders de benodigde zege te boeken. RKAVV was te sterk voor SJC (2-5) en SV Meerssen won met 2-0 van Juliana’30. Hoogeveen en Be Quick 1887 waren met zes doelpunten uitermate trefzeker tegen respectievelijk Alphense Boys (1-6) en De Zouaven (0-6).

RKAVV Leidschendam kende een droomstart op bezoek bij SJC. Na vier minuten spelen stond er al een tussenstand op het scorebord van 0-2, dit door doelpunten van Yani Bouras (foto) en Xavier Akinrinbola. Het duurde echter niet lang voordat SJC iets terug deed met een treffer van Van Trigt. De pauze werd bereikt met een stand van 2-4. Voor SJC was het Tim Ruigrok die het net van de tegenstander wist te vinden. Voor de koploper waren dat Akinrinbola en Edwin Agyare. de laatste treffer van Zakaria Amrani viel vroeg in de tweede helft en dat betekende de eindstand van 2-5.

Hoogeveen haalde hard uit in de uitwedstrijd tegen Alphense Boys (1-6). Voor de winnende formatie waren trefzeker: Levon van Dijk (2x), Sil Kuurman (2x), Emil Bijlsma en Noah Schuurman. De eretreffer voor de thuisploeg kwam op naam van Bas Siebert.

Be Quick 1887 wist ook zes keer het net van de tegenstander te vinden, dit in de uitwedstrijd tegen De Zouaven. De winnende club plaatste de navolgende namen op het wedstrijdformulier: Daniël Teune, Geertjan Liewes, Wilko van der Kooi, Tiuri Schieving (2x) en Ken Raghoebar