zaterdag 3 december 2022

Pikt IJsselmeervogels Harkemase Boys-topscorer op?

Veel gelezen

Spits en topscorer Kian Visser van Harkemase Boys heeft na afloop van de wedstrijd Harkemase Boys – Ajax verklaard dat hij sowieso volgend seizoen in de Tweede Divisie speelt, zo meldt het Friesch Dagblad. Om welke club het gaat wilde hij niet prijsgeven.

De uitspraak van Visser duidt echter wel nadrukkelijk op een vertrek bij zijn huidige club. In de wandelgangen wordt IJsselmeervogels nadrukkelijk genoemd als mogelijke nieuwe club voor de makkelijk scorende aanvaller. De Rooien zoeken immers nog een afmaker die de voorzetten van aanwinst Vince Gino Dekker kan verzilveren. Visser, pas 20 jaar oud, maakte in 2020 de overstap van Leovardia naar Harkemase Boys.

Harkemase Boys haakte min of meer af bij de kopgroep van de Derde Divisie na de 1-1 afgelopen zaterdag tegen Ajax en mag voor de titel min of meer worden doorgestreept als het komende zaterdag verliest in Lisse.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

OVERZICHT DERDE DIVISIE ZATERDAG | ACV neemt koppositie over van GVVV

De Derde Divisie Zaterdag heeft een nieuwe lijstaanvoerder. ACV nam tijdens de zeventiende speelronde de koppositie over van GVVV,...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img