Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PLAY OFFS DERDE DIVISIE ZONDAG | Veel gelijke spelen, alles nog open

Donderdagavond werden de eerste wedstrijden van de eerste ronde van de play-offs gespeeld voor een plekje in de Derde Divisie. Alleen in Den Haag vielen de nodige doelpunten. Drie van de vier wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Alles dus nog om voor te spelen komende zondag in de returns.

Comeback
Herkanser JOS/Watergraafsmeer leek op rozen te zitten tegen het Haagse HBS, toen het na een klein uur op een 0-2 voorsprong kwam. De Hofstad-bewoners bleven echter, mede door de vele kansen en goede spel, geloven in hun kansen. En terecht want de ploeg wist terug te komen en een gelijkspel uit vuur te slepen.

Doelpuntloos
In het hoge Noorden stonden misschien wel twee grote kanshebbers voor een plekje in de Derde Divisie tegenover elkaar. Be Quick 1897 en s.v. Kampong hielden elkaar in de eerste wedstrijd in evenwicht. Gescoord werd er niet in Haren. Hierdoor zal zondag aan de Laan van Maarschalkeweerd de beslissing zal moeten vallen.

Gescoord werd er ook niet in Wijchen tussen AWC en RKAVV Leidschendam. De Leidschendammers die zich afgelopen zondag pas voor de play-offs wisten te plaatsen, mogen dus zondag op eigen veld trachten de volgende ronde te bereiken.

Winnaar
De wedstrijd die wel een winnaar opleverde was die tussen Juliana’31 uit Malden en herkansser Baronie. De ploeg uit Breda had een duidelijk veldoverwicht maar wist dat niet uit te drukken in de score. Baronie moet in Breda nog flink aan de bak zondag.