Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

REACTIE | Correia (Katwijk) waarschuwt: ‘Als wij achterover leunen komt er helemaal geen kampioenschap’

Anthony Correia reageerde bij RTV Katwijk Sport na het verlies tegen Koninklijke HFC op de uitspraken van Hans van de Haar in de Topamateurvoetbal.com Podcast. Laatstgenoemde stelde dat alleen de datum van het kampioenschap van Katwijk nog ingevuld moet worden. ,,Dikke onzin,” vond Correia. ,,Als wij achterover gaan leunen komt er helemaal geen kampioenschap.”

,,Wij hadden vandaag duidelijk pech,” vond de trainer van Katwijk, die verder stelde dat zijn ploeg het met name fysiek moeilijk had tegen de ‘Koninklijke.’ ,,Tegenstanders gaan zich sowieso anders instellen op ons. Dat zag je vorige week zaterdag en dat zag je deze week weer. Dat betekent dat wij ons spel ook weer moeten verbeteren.”

Juist daarom vond Correia de uitspraak van Hans van de Haar in de podcast van Topamateurvoetbal.com (,,alleen de datum van het kampioenschap van Katwijk moet nog ingevuld worden”), op z’n zachtst gezegd, wat te prematuur. ,,Dikke onzin natuurlijk,” zei Correia. ,,We zijn nog niet eens op de helft van de competitie. Wij hoeven ons na deze nederlaag nog niet druk te maken, maar als wij achterover gaan leunen komt er helemaal geen kampioenschap!”

Ben je benieuwd naar wat TEC-trainer Hans van de Haar allemaal te vertellen had? De Topamateurvoetbal.com Podcast vind je terug op onze website en ons kanaal op Spotify.