Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Ros (Rijnsburgse Boys): ‘De nummer laatst komt op bezoek, dan moet je winnen’

Rijnsburgse Boys ging zaterdag verrassend in eigen huis onderuit tegen hekkensluiter TEC (0-1). Na afloop verscheen Bram Ros dan ook balend voor de camera van Eyecons. De middenvelder gaf aan dat er in deze wedstrijd beduidend meer in had gezeten dan het uiteindelijke resultaat.

,,Dit is zuur, de nummer laatst komt op bezoek en dan moet je winnen en dat hebben wij niet gedaan. Het was best een open wedstrijd met een hoop kansen. Hij wilde er bij ons niet in en in de omschakeling schoot TEC hem er wel goed in”, aldus Ros tegenover de camera van Eyecons.

Voor Rijnsburgse Boys betekende dit de tweede nederlaag op rij in de competitie waarin het ook nog eens niet wist te scoren. ,,Het is eigenlijk hetzelfde als dat er vorige week bij ons gebeurde. Toen hadden wij ook kansen zat en schoten hem er ook niet in. Dan zie je dan verlies je twee keer op rij. We hebben ook pech gehad, zet er weer net een voetje tussen. Je kunt ook zeggen dat we niet doortastend genoeg waren omdat we de bal er niet in schieten.”