Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

SPELER VAN DE WEEK | Derde Divisie zaterdag: Quincy Veenhof (GVVV)

Eén seizoen kreeg Quincy Veenhof de kans om zich te laten zien in de Tweede Divisie. Hij kwam bij IJsselmeervogels tot zes wedstrijden, waarin hij zich niet kon onderscheiden met doelpunten en/of assists. In de jaren erna liet hij bij DVS ’33 zien dat hij in de Derde Divisie prima uit de voeten kan. Dat wekte de interesse van GVVV, de ploeg waarmee Veenhof nog alle kansen heeft om te promoveren naar de Tweede Divisie.

Tegen Volendam voegde de aanvallende middenvelder twee doelpunten toe aan zijn seizoenstotaal, dat inmiddels is opgelopen tot dertien treffers. Daarmee is Veenhof een belangrijk wapen in de aanval van GVVV. De Blauwen strijden met ACV om het kampioenschap in de Derde Divisie en waar de koploper uit Assen vooral een ontzettend sterk collectief is, kunnen de Blauwen uit Veenendaal putten uit een surplus aan kwaliteit in de voorhoede.

Dat surplus begint dus al bij de nummer 10 van de ploeg, Quincy Veenhof. De 24-jarige Veenhof was verantwoordelijk voor de helft van de totale productie tegen Volendam, de andere helft kwam op naam van Byron Burgering. Laatstgenoemde kan tevreden terugkijken op die wedstrijd. Quincy Veenhof wordt echter beloond met de titel van Speler van de Week.

VEENENDAAL, NETHERLANDS – OCTOBER 15: Quincy Veenhof of GVVV celebrates his goal during the Dutch Third Divisie match between GVVV and Harkemase Boys at Sportpark Panhuis on October 15, 2022 in Veenendaal, Netherlands (Photo by Pieter van der Woude)