dinsdag 30 mei 2023

SPELER VAN DE WEEK | Tweede Divisie: Danny van den Meiracker (Quick Boys)

Veel gelezen

Wat kun je claimen na een hattrick aan assists? Een reservebal? Een drankje van de doelpuntenmaker(s)? Of je een cadeau na de wedstrijd krijgt, weet Danny van den Meiracker vast wel. Die hattrick aan assists levert de aanvaller van Quick Boys in ieder geval de titel Speler van de Week op.

Scoren hoeft voor hem niet zo nodig meer, liet Van den Meiracker in zijn nabeschouwing weten. Quick Boys had flink uitgehaald in de uitwedstrijd tegen Scheveningen en greep de macht in de derde periode. Van den Meiracker had een groot aandeel in de 0-5 overwinning, maar niet met een kwaliteit die hem zijn hele carriere zo tekende. Geen goals van de goaltjesdief, dit keer was hij de aangever. Maar liefst drie keer.

De cijfers van Danny van den Meiracker zijn dit seizoen sowieso niet verkeerd. In de schaduw van topschutter el Kachati heeft de routinier in 18 competitiewedstrijden negen goals gescoord en vijf assists gegeven. Die assists zorgden er deze week voor dat Van den Meiracker op Houtrust uit de schaduw van de topscorer van de Tweede Divisie stapte. En direct gekroond werd tot Speler van de Week.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Aanvaller van Go Ahead Eagles bereikt akkoord met SV Urk

SV Urk kan in het seizoen 2023/2024 een beroep doen op Jarno van Essen. De aanvaller komt over van...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img