Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

SPELER VAN DE WEEK | Tweede Divisie: Danny van den Meiracker (Quick Boys)

Wat kun je claimen na een hattrick aan assists? Een reservebal? Een drankje van de doelpuntenmaker(s)? Of je een cadeau na de wedstrijd krijgt, weet Danny van den Meiracker vast wel. Die hattrick aan assists levert de aanvaller van Quick Boys in ieder geval de titel Speler van de Week op.

Scoren hoeft voor hem niet zo nodig meer, liet Van den Meiracker in zijn nabeschouwing weten. Quick Boys had flink uitgehaald in de uitwedstrijd tegen Scheveningen en greep de macht in de derde periode. Van den Meiracker had een groot aandeel in de 0-5 overwinning, maar niet met een kwaliteit die hem zijn hele carriere zo tekende. Geen goals van de goaltjesdief, dit keer was hij de aangever. Maar liefst drie keer.

De cijfers van Danny van den Meiracker zijn dit seizoen sowieso niet verkeerd. In de schaduw van topschutter el Kachati heeft de routinier in 18 competitiewedstrijden negen goals gescoord en vijf assists gegeven. Die assists zorgden er deze week voor dat Van den Meiracker op Houtrust uit de schaduw van de topscorer van de Tweede Divisie stapte. En direct gekroond werd tot Speler van de Week.