Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

SteDoCo vindt in Rick Adjei opvolger voor Frans Adelaar

Slechts enkele weken na zijn vertrek bij Kozakken Boys heeft Rick Adjei een nieuwe club. De 38-jarige oefenmeester gaat vanaf komende zomer aan de slag bij SteDoCo.

In Hoornaar volgt hij Frans Adelaar op en tekent voor twee seizoenen. SteDoCo schrijft op de clubsite: ,, Adjei is zeker in de regio een bekende naam. Sinds juli 2019 was hij de verantwoordelijke man op technisch gebied bij Kozakken Boys waar hij onlangs tot ontbinding van zijn contract kwam. Eerder was hij succesvol hoofdtrainer bij het Gorcumse Unitas. In vier seizoenen maakte hij met zijn selectie de stap van de tweede klasse naar de hoofdklasse.”

Cees Lagendijk, technisch directeur van SteDoCo, stelt: ,,Een veelheid aan trainers heeft de afgelopen periode interesse getoond. Op basis van gesprekken met meerdere kandidaten is uiteindelijk de keuze voor Rick gemaakt. Zijn visie op het voetbal in combinatie met de wijze waarop hij de organisatie rond het eerste en tweede elftal wenst neer te zetten zijn daarin doorslaggevend geweest. Bijkomstigheid is dat hij regionaal en landelijk bekend is en ook nog eens over een goed netwerk beschikt. Een mooie basis om een langdurige samenwerking aan te gaan”.