Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Stroo schiet FC Lisse naar zege op ACV : ‘Een lastige ploeg om tegen te spelen’

Enzo Stroo was zaterdagmiddag de gevierde man bij FC Lisse, zijn treffer in Assen betekende de overwinning op ACV (0-1) waardoor men de koppositie over wist te nemen van Sparta Nijkerk. Na afloop van het duel verscheen de doelpuntenmaker voor de camera van FC Lisse-TV en keek terug op een lastige wedstrijd tegen een taaie tegenstander.

,,Het is een team met weinig tegendoelpunten, ze staan compact. Ze doen het goed en helpen elkaar goed en ze zijn allemaal fysiek sterk dus is het gewoon lastig om tegen te spelen. Zeker aan het einde van het seizoen waarbij je ziet dat iedereen fysiek vermoeid is. Dan is het gewoon heerlijk dat je wint”, aldus Stroo tegenover de camera van FC Lisse TV.

In de slotfase van het duel ging ACV nadrukkelijk op jacht naar de gelijkmaker en kwam FC Lisse onder druk te staan. De zege werd echter niet meer weggegeven, ,,Ik denk dat we 25 corners tegen hebben gehad en twaalf vrije trappen in tien minuten tijd. Dat wij daar onderuit zijn gekomen is denk ik ook wel een beetje geluk, maar dat moet je denk ik ook afdwingen.”

Onderstaand de video van FC Lisse TV met de samenvatting van het duel met ACV Assen en het gehele interview met Enzo Stroo.