Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Talens vertrekt bij ACV door gebrek aan speeltijd

Robert Talens vertrekt aan het einde van het lopende seizoen bij ACV. De centrale verdediger is naarstig op zoek naar meer speeltijd, zo laat hij weten op de officiële website van de vereniging uit Assen.

Op de voornoemde website gaf Talens tekst en uitleg over de door hem gemaakte keuze. ,,Ik wil graag wat meer perspectief op speeltijd en daarnaast wil ik het plezier in het voetballen terugvinden. Ik ben op voetbal gegaan om te voetballen en niet om op de bank te zitten. ACV is mijn club en dat zal altijd zo blijven, ik had het graag anders gezien. Ik vertrek daarom met pijn in het hart.”

De nu 28-jarige Talens maakte vijftien jaar geleden de overstap van HHCombi naar ACV Assen. Vanuit de jeugd wist hij het eerste elftal te halen. In 2015 verkaste hij naar Be Quick 1887, maar later keerde hij toch weer terug bij ACV. Na zijn aangekondigde afscheid is de zoektocht naar een nieuwe club nu begonnen.