TWEEDE DIVISIE | Eerste goal van het seizoen op naam van Heerings (IJsselmeervogels)

Het eerste doelpunt van het seizoen 2022 – 2023 werd gemaakt door Kai Heerings. De verdediger van IJsselmeervogels zette de Rooien na vijf minuten spelen op een 1-0 voorsprong tegen OFC.

Lang kon IJsselmeervogels niet genieten van de vroege voorsprong. Na een klein kwartier had de promovendus uit Oostzaan de achterstand omgebogen in een 1-2 voorsprong. Nog voor rust stelde Steven Sanchez Angulo orde op zaken namens de thuisploeg. De 3-2 ruststand bleek uiteindelijk ook het eindresultaat.

In tegenstelling tot OFC hield FC Lisse wel een punt over aan de eerste wedstrijd van het seizoen. De kampioen van de Derde Divisie zaterdag speelde uit bij Jong Sparta met 1-1 gelijk. Die stand was al bij rust bereikt.