donderdag 8 juni 2023

Tweede Divisie | Rijnsburgse Boys ruim langs OFC; Noordwijk zet goede vorm door

Veel gelezen

Rijnsburgse Boys – OFC
Rijnsburgse Boys kende een moeizame competitiestart en had bovendien het net nog niet gevonden. Zaterdagmiddag werd echter de eerste driepunter van dit seizoen gepakt. Op Middelmors waren de Uien van coach Henk Wisman een maatje te groot voor OFC: 3-0. Bij de rust stond het al 2-0 door Dani van der Moot en Delano Asante, 20 minuten voor tijd zorgde Jeffrey Jongeneelen voor de eindstand.

VV Noordwijk – Koninklijke HFC
Noordwijk speelde vorige week al verdienstelijk gelijk tegen Katwijk (1-1) en voegt daar nu een fraaie zege aan toe. Op bezoek bij Koninklijke HFC viel het enige doelpunt na een uur spelen. Emiel Wendt was de maker. Smet op het duel was het al vroeg uitvallen van Nick van Staveren namens Noordwijk, met naar het zich liet aanzien een enkelblessure.

Jong Sparta – Jong FC Volendam
Waar de hoofdmachten van Sparta en FC Volendam elkaar zaterdagavond in
de eredivisie treffen op het Kasteel, speelden de belofteploegen zaterdagmiddag tegen elkaar op Dijkpolder, waar Jong Sparta zijn thuisduels dit seizoen afwerkt. Het treffen der beloften eindigde onbeslist. Joey Antonioli bracht Jong Volendam 5 minuten na de pauze op voorsprong, Mohammed Tahiri zette met zijn doelpunt beide ploegen weer op gelijke hoogte.

Overige uitslagen (van deze wedstrijden lees je zondag een uitgebreide
reportage op topamateurvoetbal.com)

FC Lisse – Excelsior Maassluis 1-1
HHC Hardenberg – Quick Boys 4-0
Katwijk – Scheveningen 1-0

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Noordwijk strikt Lerin Duarte voor komend seizoen

Tweededivisionist Noordwijk heeft haar middenveld voor komend seizoen versterkt door de komst van Lerin Duarte. De 32-jarige speler trainde de...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img