Tweede Divisie | TEC en Jong Sparta schieten weinig op met gelijkspel

TEC en Jong Sparta steken na de winter nog niet in grootste vorm. Beide ploegen wonnen nog niet en ook het onderlinge duel in Tiel leverde geen winnaar op: 1-1.

In de eerste helft gebeurde er niet al te veel voor beide doelen. Bo van Essen zag tweemaal een inzet gered worden door de Spartaanse doelman, Sparta zette daar een schot voorlangs tegenover. Na de pauze vielen er daarentegen wel doelpunten te noteren. Eerst was het Marouane Afaker die namens Jong Sparta met een hard schot de 0-1 scoorde. Tien minuten voor tijd tekende Junior Ebobo (foto) met een fraaie treffer voor de 1-1.

Jong Sparta was er in de slotfase nog wel dichtbij, maar de inzet van Jason Meerstadt werd gepakt door TEC-doelman Matthijs Swaneveld.

Zo zag het publiek op sportpark de Lok twee mooie doelpunten, maar schieten beide ploegen weinig op met het behaalde resultaat.