Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

v.v. Gemert timmert haar verdediging weer dicht

De T.C. van Derde Divisie koploper v.v. Gemert is er in geslaagd om een opvolger te vinden voor de vertrekkende Jeffrey van Loon. De centrale verdediger had onlangs aangegeven te willen stoppen en gaat het komende seizoen worden opgevolgd door Joey Verhoeven, zo meldt de club op haar website.

Verhoeven is net als van Loon een centrale verdediger. Hij speelde eerder dit seizoen bij UNA, waar hij voortijdig afscheid van nam. De stap naar v.v. Gemert is niet geheel onlogisch voor de 21 jarige speler, aangezien zijn vriendin op steenworp afstand van de club woont en Gemert een warm hart toedraagt.

Verhoeven begon met voetballen bij De Valk in zijn woonplaats Valkenswaard en werd daar al snel vandaan opgepikt door PSV. Hij doorliep aldaar een aantal jeugdteams om vervolgens te verkassen naar UNA. Daar debuteerde hij al op 17 jarige leeftijd in het eerste team.

Verhoeven is na Bram van Zwanen (de Treffers) de tweede speler die voor het komend seizoen is aangetrokken voor de selectie van Reinald Boeren (foto)