Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Verdediger van RKAVV bereikt akkoord met Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis maakte maandag via de officiële kanalen bekend dat het komend seizoen een beroep kan doen op Tristan Croes (op de foto in het rode shirt). De verdediger komt over van het in de Vierde Divisie uitkomende RKAVV uit Leidschendam.

De 1,95 meter lange centrale verdediger plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij Excelsior Maassluis. Croes (24) arriveerde in de zomer van 2021 bij RKAVV, hij maakte destijds de overstap van Wippolder. In Leidschendam wist hij snel een vaste basisplaats te veroveren.

Op de website van Excelsior Maassluis gaf Croes tekst en uitleg over zijn aanstaande overstap. ,,Ik heb een goed gevoel aan de gesprekken die ik met de technische commissie heb gevoerd overgehouden. De combinatie van een op een zo hoog mogelijk niveau voetballen in combinatie met de gezelligheid die binnen de vereniging heerst passen goed bij mij. Persoonlijk gezien hoop ik me zo snel mogelijk aan te passen binnen de groep en het niveau van de Tweede Divisie.”