Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Vierde Divisie Zaterdag | ODIN’59 wint bij Zwaluwen, doelpuntenfestijn bij DHSC – Huizen

ODIN’59 blijft koploper in Divisie A, dit door een zege op Zwaluwen (0-1). WNC blijft in het spoor van de nummer één door een overwinning in de uitwedstrijd tegen Nieuwenhoorn (0-1). In Divisie B won de top drie zijn wedstrijden. De meest opvallende zege kwam op naam van DHSC dat met 6-5 wist te winnen van Huizen.

Mounir Mounji was de gevierde man bij ODIN’59. Hij zorgde in de 33ste minuut voor de beslissende treffer tegen Zwaluwen (0-1). WNC won van Nieuwenhoorn door een doelpunt van Roman Rahmani (0-1).

In de Vierde Divisie B kregen de toeschouwers in Utrecht bij DHSC – Huizen waar voor hun geld. Na 45 minuten spelen stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, maar in het tweede gedeelte vielen er nog acht treffers waardoor de eindstand werd bepaald op 6-5 voor de thuisploeg. De doelpuntenmakers voor DHSC waren: Dion van Burik, Yassine Takfaoui (3x), Sercan Kurdal en Rodney Sneijder. Voor Huizen waren trefzeker: Frank van den Bosch (2x), Theo Visser en Felitciano Zschusschen. Swift won van WV-HEDW (1-2) en blijft op doelsaldo koploper. Eemdijk is derde door een zege op AZSV (1-0).

Uitslagen:

Divisie A:
Nieuwenhoorn – WNC 0-1
Achilles Veen – Poortugaal 0-0
Spijkenisse – Capelle 7-1
Jodan Boys – ARC 5-3
FC ‘S-Gravenzande – SC Feyenoord 4-2
Smitshoek – Kloetinge 2-2
Zwaluwen – ODIN’59 0-1
GOES – De Dijk 3-0


Divisie B:
DHSC – Huizen 6-5
WV-HEDW – Swift 1-2
Eemdijk – AZSV 1-0
SC Genemuiden – Buitenpost 4-0
HZVV – Ajax 0-0
Flevo Boys – DETO 2-2
d’Olde Veste – CSV Apeldoorn 1-0
SDV Barneveld – Berkum 3-1