Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

AFC hengelt ervaren FC Volendam-middenvelder binnen

AFC kan komend seizoen opnieuw een middenvelder met een schat aan profervaring verwelkomen. Van FC Volendam komt Kevin Visser over.

De controlerende middenvelder speelde 301 profduels, waaronder 137 voor FC Volendam. Hij had naar eigen zeggen verschillende opties: “Ik heb met veel clubs gesproken en voor mezelf besloten om naar AFC te gaan”, stelt hij tegenover RTV NH.

Een van de redenen is dat Visser ‘klaar’ is met het profvoetbal: ,,Ik heb geen zin meer om mee te spelen voor plek tien tot twintig en wil ergens om meespelen. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat het plezier in het profvoetbal een beetje weg is. Daar ga ik niet te veel over zeggen, ik heb daar zo mijn redenen voor. Ik weet waarom ik deze beslissing heb genomen en daar sta ik voor de volle honderd procent achter. Ik ga mijn geluk beproeven in de Tweede Divisie. Ik wil kampioen worden met AFC en daarom heb ik ook voor die club gekozen.”

Tegenover de komst van Kevin Visser staat onder meer het vertrek van Thomas Verhaar.