Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

BROODJE BAL PODCAST | “Ik wil heel graag van Raily winnen.” | S01E08

De achtste aflevering van de Broodje Bal-podcast alweer. Dit keer niet vanuit het hoofdkwartier in Nieuwegein, maar vanuit Katwijk. Presentator Marcel van Vliet ontvangt redacteuren Henk Kasius en Theo Uphus aan tafel, maar heeft ook dit keer drie telefonische gasten. Het kostte enige technische moeite, maar levert uiteindelijk weer een ramvolle aflevering op. 

Met Edwin Grünholz kijken de mannen vooruit naar de topper in de Tweede Divisie tussen Quick Boys en AFC. Pieter Mulders licht zijn vertrek bij hekkensluiter OFC toe en gaat in op de verhalen uit de wandelgangen rondom de selectie van de club uit Oostzaan. Ook een telefoontje naar Zuid-Limburg, waarin trainer Maurice Verbunt praat over de moeilijke keuze om na zes seizoenen te vertrekken bij Groene Ster.

Verder kijken we met heel veel verwachting uit naar de spannendste competitie van Europa: de Derde Divisie Zaterdag. Een goed uurtje praten over alles wat er speelt in het topamateurvoetbal. Na deze podcast ben je weer helemaal bij!

Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Broodje Bal-Podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.