Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Quick Boys vindt eerste versterking voor komend seizoen bij de Koninklijke HFC

Guus Offerhaus zal zich in de zomer van 2023 melden bij Quick Boys. De verdediger/middenvelder maakt de overstap van de Koninklijke HFC naar de club uit Katwijk, zo staat te lezen op de website van Quick Boys.

De 21-jarige Offerhaus is de eerste versterking van Quick Boys voor het seizoen 2023/2024. Hij tekende bij zijn nieuwe club een contract voor één seizoen. In het verleden speelde hij voor Hollandia, daar werd hij ontdekt door scouts van SC Heerenveen. Daarna vertrok hij naar FC Emmen om in de zomer van 2022 te arriveren bij de Koninklijke HFC waar hij dit seizoen een vaste waarde is in het eerste elftal.

Op de website van Quick Boys gaf Gert Pluimgraaf, bestuurslid selectievoetbal, tekst en uitleg over het aantrekken van Offerhaus door de club. ,,Wij zijn blij dat we met Guus een veelzijdige speler hebben kunnen aantrekken, die zowel als centrale verdediger en op het middenveld uit de voeten kan. Het is een jonge speler die bereid is om in zichzelf te investeren. Guus wil zich verder ontwikkelen als speler. Wij denken dat hij ook als persoon heel goed past bij onze club.”