Tweede Divisie: Spakenburgse derby eindigt onbeslist

IJsselmeervogels en Spakenburg stonden dinsdagavond tegenover elkaar aan de Rode Zijde van De Westmaat. De twee ploegen wisten beiden twee keer het net van de tegenstander te vinden waardoor na iets meer dan negentig minuten voetbal afgefloten werd met een eindstand van 2-2.

De thuisploeg kwam na zeven minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Danny van den Meiracker (1-0). Nog voor de pauze stond de 1-1 ook al op het scorebord, doelpuntenmaker was Ravalino Junte (1-1).

In de tweede helft kwam Spakenburg op 1-2 door Wimilio Vink, maar één minuut later wist Steven Sanchez Angulo de eindstand te bepalen op 2-2.