Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

IJsselmeervogels weet Bosz aan zich te binden

Gino Bosz speelt komend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van IJsselmeervogels. De middenvelder, met ruime ervaring in het betaalde voetbal, komt over van VV Unicum. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club uit Spakenburg.

De 29-jarige aanwinst plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij de Vogels. Zijn eerste stappen op een voetbalveld werden gezet bij Albatross. Daar werd hij op twaalfjarige leeftijd ontdekt bij Vitesse. In 2014 maakte hij voor de Arnhemse club zijn officiële debuut in het betaalde voetbal. Daarna volgde periodes bij onder andere Heracles Almelo, SC Cambuur en Go Ahead Eagles.

Na zijn tijd bij Go Ahead Eagles speelde hij nog even in Griekenland voor Doxa Dramas waarna hij terugkeerde naar Nederland. Daar ging hij spelen bij TEC. Door persoonlijke omstandigheden liet hij deze club achter zich en werd actief in de tweede klasse bij VV Unicum. Bosz wilde komend seizoen weer op een hoger niveau spelen en kwam dus uit bij IJsselmeervogels.