Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Dit was 2022 | De B’s van Marciano Mengerink (PODCAST)

Marciano Mengerink vertolkte lang de hoofdrol in de aanval van Katwijk, maar moest die rol steeds vaker inleveren voor een bijrol. Het deed hem besluiten te vertrekken bij de club die hij acht seizoenen lang diende en in zijn hart sloot. Het kampioenschap bracht hem via een geimproviseerd bordes naar Tiel, waar hij voor twee seizoenen tekende bij TEC. Een zware kruisbandblessure zorgde er echter voor dat hij tot ver in het jaar 2023 aan de kant staat.

In deze podcast vertelt Mengerink uitgebreid over zijn vorige en zijn huidige club, de bijzondere momenten van het afgelopen jaar en zijn blessure. Verder werpt hij een blik in zijn glazen bol en legt hij waarom het zo moeilijk is om het kampioenschap op het hoogste amateurniveau te prolongeren. 

De podcast is te beluisteren via deze link. Ook alle afleveringen van de Broodje Bal Podcast kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.