Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

 Hercules kiest voor jong trainerstalent als Hoofdtrainer 

 Hercules heeft voor komend seizoen de 28-jarige Younes el Yandouzi als hoofdtrainer en opvolger van René van der Kooij vastgelegd. Hercules benoemd hiermee een trainer die zijn sporen in de Hercules jeugdafdeling heeft verdiend en waar hij momenteel trainer is van het Onder -21 team dat uitkomt in de door het Betaald Voetbal georganiseerde competitie. Hercules heeft met Younes el Yandouzi, die in het dagelijks leven een master studie Data Science volgt en werkt als parttime wis- en natuurkunde docent alsmede zelfstandig ondernemer is, een verbintenis voor 1 seizoen met een optie voor het daarop volgende seizoen gesloten. 

Vertrouwen

 “Wij hebben veel vertrouwen in Younes die we al de nodige jaren aan het werk hebben gezien binnen onze jeugdafdeling, die zeer talentvol is en de werkwijze van Hercules kent. Natuurlijk beseffen wij dat hier sprake is van de aanstelling van een jonge op 3e Divisie niveau nog onervaren trainer echter wij kennen zijn persoonlijkheid en zijn overtuigd van zijn kwaliteiten. Bovendien treft hij volgend seizoen in Jochem Twisker, die vanaf de zomer deel zal uitmaken van de Technische Commissie, een ervaren ex Topamateurvoetbal trainer/coach als adviseur/sparring partner.” aldus Bestuurslid, Camiel Selker. 

 Younes: “Ik voel me vanaf dag 1 bij Hercules helemaal op mijn plek en ik ben blij dat ik deze unieke kans krijg van de club”. 

Bron: usv Hercules

Foto: Orange Pictures