Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

OVERZICHT | Derde Divisie Zaterdag: G.O.E.S. boekt derde zege op rij en Hoek vergroot de zorgen bij VVSB

Dinsdagavond stonden er vier inhaalwedstrijden op het programma in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. G.O.E.S. wist voor de derde keer op rij drie punten toe te voegen aan het totaal door een zege op ACV Assen (0-2). VVSB ging thuis onderuit tegen Hoek (1-3), Staphorst won van DOVO (2-1) en Barendrecht tegen SteDoCo eindigde in een gelijkspel (2-2).

In Assen was het na drie minuten spelen al 0-1 voor de gasten uit Zeeland. Huib van Hecke wist optimaal te profiteren van een fout in de defensie bij ACV. Veertien minuten voor het einde van de officiële speeltijd werd de zege veiliggesteld voor G.O.E.S. toen Sylvio Hage de 0-2 binnen wist te werken.

Barendrecht en SteDoCO eindigden de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Voor de pauze was de uitspelende ploeg nog op voorsprong gekomen door Toure (0-1), maar na een uur spelen wist Ugur Altintas de stand weer gelijk te trekken (1-1). Doelpunten van Schröder en Jongman betekenden na negentig minuten spelen een gelijkspel.

Staphorst wist voor de pauze al een voorsprong van twee doelpunten op te bouwen door treffers van Stan Haanstra en Ruben Kin (2-0). DOVO kwam nog wel terug tot 2-1 door Lion Kalentjev, maar verder dan deze treffer kwam de ploeg uit Veenendaal niet.

VVSB ging in eigen huis hard onderuit tegen Hoek (1-3). De ploeg uit Noordwijkerhout wist het net van de tegenstander te vinden door Biel. Voor de winnende formatie waren James Roycel, Rik Impens en Giovanni Delannoy.