Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Verheul komt DOVO aanvallend versterken

Bewust twee stappen terug doen om een jaar later weer een stap omhoog te maken. Dat is wat Chris Verheul doet met ingang van volgend seizoen. Momenteel is hij nog succesvol aanvaller van vierdedivisionist AZSV uit Aalten.

Dat stapje terug deed de inwoner van Steenderen vorig seizoen toen hij wegens een blessure De Treffers verliet om te gaan spelen bij AZSV, waar hij in het lopende seizoen al negen doelpunten achter zijn naam heeft staan.

Het Veenendaalse DOVO is blij dat men met ingang van het volgende seizoen kan beschikken over Verheul, zo valt te lezen op de website. De club staat momenteel op de zevende plaats van de Derde Divisie met zes punten achterstand op de koplopers ACV en plaatsgenoot GVVV.

DOVO is niet het plafond voor de 20-jarige aanvaller die in het verleden enkele jaren in de jeugdopleiding van De Graafschap speelde. ,,Ik heb het profvoetbal nog niet uit mijn hoofd gezet. Dit is een flinke stap omhoog maar ik wil in de komende jaren mijn plafond gaan zoeken”, aldus Verheul.

De TD van DOVO wrijft zich in de handen met de komst van de jeugdige aanvaller. ,,Chris is precies de aanvaller die in ons spitsenprofiel past: jong, talentol en gretig.”