Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

BROODJE BAL PODCAST | ,,Spakenburg – Katwijk moet met uitpubliek gespeeld worden” S01E13

De winterstop is voorbij en de tweede seizoenshelft staat op het punt van beginnen. Deze aflevering van de Broodje Bal Podcast staat dan ook voor een groot gedeelte in het teken van vooruitkijken naar het laatste gedeelte van de drie topcompetities in het amateurvoetbal. Verder blikken we terug op de tweede ronde van de KNVB Beker. De Treffers, Spakenburg en Katwijk wisten zich te plaatsen voor de volgende ronde, waarin de Blauwen en de Krombewoners aan elkaar gekoppeld werden. 

Marcel van Vliet en Henk Kasius ontvangen Katwijk-aanvoerder Robbert Susan aan tafel. Met hem praten we over de kansen van Katwijk in de Tweede Divisie, zijn contractverlenging en het bekeravontuur. Verder bellen we met Ruud Jalving, die met ACV als koploper van de Derde Divisie zaterdag aan het tweede gedeelte van het seizoen begint en VVSB-spits Jesse van Nieuwkerk over de jacht op ADO ’20. 

Verder praten, via de telefoon, met Chris de Graaf over de stunt van Spakenburg tegen FC Groningen, de opmerkelijke overstap van Robin Eindhoven naar IJsselmeervogels, sprookjes en de bekerontmoeting tegen Katwijk. Samen met Robbert Susan breekt hij een lans voor de Katwijk-supporters, die gewoon welkom zouden moeten zijn bij het duel in de KNVB Beker.  

Verder zijn we genomineerd voor een Voetbal Podcast Award! Kijk op topamateurvoetbal.com hoe je ons kunt helpen in de strijd om de publieksprijs.

De podcast is te beluisteren via deze link. Ook alle andere afleveringen van de Broodje Bal Podcast kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts.